Hodnocení obchodu

5,0 380 hodnocení
5
377x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EH Avatar autora Eva Hurníková | 6.4.2021
Spokojená, přišlo brzy i s dárečky, děkujeme a už jsme si užili spoustu zábavy.
IZ Avatar autora Ivo Zrzek | 5.4.2021
Spokojen, vysli vstric i dodatecne doobjednavce.
JN Avatar autora Jaroslava Nyklová | 5.4.2021
Moc pěkné na hraní s dětmi.
ID Avatar autora iv dolejš | 31.3.2021
Jsme velmi spokojení, otestovali jsme, doporučuji pro rodinu více sad :)
P Avatar autora Petr | 26.3.2021
V den objednání okamžitě předáno přepravci a druhý den jsem měl zboží doma. Naprostá spokojenost!
D Avatar autora Daniela | 25.3.2021
Rychle dodani, zbozi splnilo ocekavani.
HB Avatar autora Hana Brožová | 24.3.2021
Velmi
HV Avatar autora Hana Vidnerová | 22.3.2021
Nakupovala jsem poprvé. Vybírala jsem podle přehledných webových stránek. Naprosto mi vyhovují stručné charakteristiky her. Obě mnou vybrané přišly dobře zabalené, vlastně obratem po objednání. Už nebudu "shánět" dárky kamarádům, prostě zde příště opět vyberu :-) Díky. Navíc ráda podpořím českého prodejce/výrobce.
O Avatar autora Ondra (Administrátor) 25.3.2021
Dobrý den, moc moc moc díky za krásné hodnocení. Jsme tady pro vás kdykoli, pište, volejte, vybírejte a hrajte si :). Ondra ze ZahradníZábava.cz
HB Avatar autora Helena Buchová | 22.3.2021
Spokojenost, rychlé vyřízení objednávky, doporučuji všem . Helena
P Avatar autora M. Polák | 16.3.2021
Velká spokojenost s nákupem. Rychlé odeslání, okažitá komunikace a navíc bleskurychle vyřešená drobná výrobní vada náhradou dílu. Děkuji a doporučuji.
O Avatar autora Ondra (Administrátor) 17.3.2021
Dobrý den, děkujeme moc za hodnocení. Jsem moc rád, že jste spokojený a přesvědčil jste se, že pokud vznikne problém, řešíme ho obratem a na nic nečekáme. Baví nás vám dělat radost, a chceme abyste mohli co nejdříve hrát vaše oblíbené hry. Ondra ze ZahradníZábava.cz
BM Avatar autora Bronislav Mráka | 16.3.2021
Rychlé dodání. Super!
JH Avatar autora Jaroslava Hlaváčová | 15.3.2021
Bylo to super.
AK Avatar autora Andrea Krajčová | 10.3.2021
Doporučuji, zboží velmi pěkné, rychlé odeslání. Mějte se pěkně a děkujeme.
KK Avatar autora Karel Klimpr | 9.3.2021
Doporučuji, velká spokojenost !
AP Avatar autora Alice Pechová | 8.3.2021
Velmi ochotný pan majitel, poradil mi s výběrem, zboží dorazilo rychle, už si užíváme zábavu s dětmi na zahradě :-) doporučuji!
JN Avatar autora Jitka Neperilová | 2.3.2021
Jsme nadšeni! Doporučuji.
TN Avatar autora Taťána Novotná | 2.3.2021
Dodavka bez problemu. Doporucuji.
T Avatar autora Tomáš | 16.2.2021
Úplne som spokojný!
O Avatar autora Ondra (Administrátor) 16.2.2021
Děkujeme.
DJ Avatar autora Dana Jahodová | 11.2.2021
Skvělé, zajímavé hry, které jinde nemají :-)
O Avatar autora Ondra (Administrátor) 21.2.2021
Dobrý den, děkuji moc za hodnocení. Ano to je přesně tak, originální hry pro všechny - ZahradníZábava.cz :). O.
DR Avatar autora Dagmar Rozsypálková | 9.2.2021
Vše perfektní,děkuji. :)