ZIMNÍ AKCE NA VYBRANÉ HRY. ✌️☃️

Hodnocení obchodu

5,0 438 hodnocení
5
434x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
KP Avatar autora Kristýna Přibylová | 12.1.2022
Maximální spokojenost.
I Avatar autora IM | 23.12.2021
Vše OK.
IP Avatar autora Irena Polecová | 17.12.2021
Maximálně
J Avatar autora Jana | 13.12.2021
Moc děkuji - hru Pukec doporučuju na 100%.
LK Avatar autora Luboš Kopecký | 10.12.2021
Vše perfektní, díky
MS Avatar autora Mateřská škola Stružnice | 9.12.2021
Poradili po telefonu, rychle dodali, výrobky se zdají kvalitní - ještě jsme pořádně nevyzkoušeli.
SD Avatar autora svaz diabetiků | 6.12.2021
Dobrá spolupráce a i když jsme ve vyšším věku, těšíme se na jaro a půjdeme si potrénovat postřeh na louku.
E Avatar autora Eva | 4.12.2021
Zboží dodáno obratem, těším se, že si vánoční dárek všichni užijeme. Děkuji.
K Avatar autora Květa | 23.11.2021
Jsem maximálně spokojená, super kvalita, rychlé dodání. Mohu jen doporučit.
D Avatar autora Dušan | 22.11.2021
Spokojen
D Avatar autora Dali | 11.11.2021
Velký výběr, rozumné ceny, rychlé dodání.
M Avatar autora Marta | 3.11.2021
Velká spokojenost, nákup proběhl rychle a bez problémů. Díky.
JP Avatar autora Jana Ponížilová | 2.11.2021
Rychlé vyřízení objednávky, krásné výrobky = super :)
A Avatar autora Alena | 1.11.2021
Absolutní spokojenost
AR Avatar autora Anna Rychtárková | 26.10.2021
Maximální spokojenost, nakupovala jsem už potřetí a vždy vše v pořádku. Výborná komunikace, rychlé dodání. Děkuji.
J Avatar autora Jan | 14.10.2021
Velice spokojený se službou eshopu zahradní zábava. Po seznámení s produktem na stránkách eshopu, kdy bylo vše perfektně popsáno a nafoceno, zboží přišlo obratem, bezvadně zabaleno a veškerá komunikace na perfektní úrovni. Díky moc :-)
O Avatar autora Ondra (Administrátor) 15.10.2021
Dobrý den, moc děkuji za hodnocení. Udělalo mi velkou radost, že naše popisky mají smysl - fotky, popsání. Dodání obratem u her, které skutečně máme skladem, je u nás samozřejmostí. Děkuji moc.
VJ Avatar autora Vratislav Jagla | 29.9.2021
Super
Avatar autora Lukáš Žáček | 13.9.2021
Super zábava i děti to baví.
MP Avatar autora Marie Petrášová | 8.9.2021
Vyskytly se nějaké nedostatky, ale podařilo se nám to rychle vyřešit. Takže spokojenost :)
KS Avatar autora Karel Scnneider | 5.9.2021
Majitel obchodu velmi vstřícný, zboží neměl skladem, ale slíbil že jakmile přijde, ozve se mailem a do týdne napsal.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné