Hodnocení obchodu

5,0 105 hodnocení
Přidat hodnocení
5
103x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DJ Avatar autora | 19.11.2018
Pěkné a zajímavé hry na zahradu.
R Avatar autora | 14.11.2018
+ Skvělé hry a hračky
+ Rychlé a osobní jednání
+ Pana majitel měl cestu okolo a vše nám osobně přivezl:)

OV Avatar autora 19.11.2018
Dobrý den, děkujeme moc za vaše hodnocení. Ano není nad to hry přivést, poznat vás a popovídat s vámi o hrách... To je ten nejlepší feedback pro nás. Přeji vám, ať se dětem všechny hry líbí. Moc díky za objednávku. Ondřej Vrabec ze STOA-Zahradní minigolf
VJ Avatar autora | 12.11.2018
Avatar autora | 6.11.2018
Rychlé vyřízení bez komplikací. Pouze dopravce mne trochu zklamal tím,že dodání bylo v rozmezí 10 hodin/mezi 8 až 18/ a slibovaná platba kartou nemohla být uskutečněna. V dohledné době uvažuji o koupi další zahradní hry a tak se určitě obrátím na vás.
OV Avatar autora 7.11.2018
Dobrý den, mockrát díky za hodnocení. Dopravce tedy překvapuje i mě. Posíláme na soukromé adresy výhradně jako Private, tedy dopravce má aktivně komunikovat ohledně doručení. Dále mě překvapuje, že nešlo platit kartou. Vše minimálně prověřím, děkuji za zpětnou vazbu. Pěknou hru. O.
KS Avatar autora | 15.10.2018
Bezproblémový a rychlý. Doporučuji!
ES Avatar autora | 15.10.2018
Bezproblémové , férové jednání - DOPORUČUJI !
MB Avatar autora | 11.10.2018
Velmi kvalitní domluva, komunikace, rychlý obchod a krásné zboží, doporučuji. Nádherné zboží.
OV Avatar autora 7.11.2018
Děkujeme a vážíme si toho, že se vám naše hry moc líbí. Pokud budete chtít rozšířit sadu her, určitě se ozvěte, rádi opět poradíme a rychle dodáme. Moc díky.
NO Avatar autora | 10.10.2018
Doporučuji, rychle vyřízeno ke spokojenosti.
OV Avatar autora 12.10.2018
Děkujeme, vždy se snažíme řešit objednávky obratem. Vy se tak můžete hned pustit do hry, užijte si hraní.
IK Avatar autora | 3.10.2018
Vřele doporučujeme! Rychlá domluva i dodání. I přes naše změny v objednávce a dodání vše doručeno a bez problémů. Více takových lidí jako je p. Vrabec. Pokud budeme potřebovat pro naše hřiště další kuželky, určitě půjdeme sem. Díky MK
OV Avatar autora 12.10.2018
Dobrý den, někdy se to tak stane, že je potřeba počkat nebo naopak. Moc díky, vážím si vaší zpětné vazby a myslím, že ji ocení i další potenciální zákazníci. Díky moc.
MJ Avatar autora | 2.10.2018
EK Avatar autora | 27.9.2018
V obchodu nakupujeme opakovaně, pokaždé rychle vyřízená objednávka, koumunikace velmi vstřícná.
OV Avatar autora 2.10.2018
Děkujeme za vaše objednávky a jsem moc rád, že oceňujete rychlé vyřízení objednávky. Pěknou hru a hodně zábavy u Ruských kuželek.
JB Avatar autora | 20.9.2018
Už jsme odehráli dvě odpoledne a těšíme se na další, vyrábím dřevěné doplňky, až budou hotové zašlu obrázek děkujeme je to bezva
OV Avatar autora 2.10.2018
Dobrý den, tak to jsem moc rád, že hrajete a vymýšlíte nové překážky. Užijte si Zahradní minigolf. Hodně hole-in-one a těším se na foto vašich doplňků.
J Avatar autora | 14.9.2018
Avatar autora | 11.9.2018
OV Avatar autora 17.9.2018
Moc děkujeme za hodnocení a přejeme spoustu zábavy při hraní hry Kubb s čísly.
ZR Avatar autora | 10.9.2018
OV Avatar autora 17.9.2018
Dobrý den, děkujeme moc za hodnocení. Užijte si skvělou týmovou hru Kubb. Tohle provedení PRO je vážně nádhera. O.
ZR Avatar autora | 4.9.2018
ZS Avatar autora | 30.8.2018
ZS Avatar autora | 27.8.2018
Objednavka byla velice rychle vyrizena, doporucuji
OV Avatar autora 30.8.2018
Dobrý den, děkujeme moc za hodnocení a těšíme se na vaší další objednávku.
NK Avatar autora | 22.8.2018
Naprosto.
OV Avatar autora 17.9.2018
Děkujeme moc za hodnocení. Užijte si sportovní hru Rebound, to je ta správná zábava! Klidně nám pošlete fotky z turnaje. Děkujeme.
PD Avatar autora | 21.8.2018
OK

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 108

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací.