Skvělé hry nyní v akci. Koukněte se.

Hodnocení obchodu

5,0 225 hodnocení
5
223x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
BS Avatar autora Bohumil Skála | 16.3.2018
Výborná komunikace, je to , nebo by to měl být standard, ale já osobně si považuji jednání všech v obchodě za nadstandardní
OV Avatar autora Ondřej Vrabec (Administrátor) 25.4.2018
Děkujeme moc za vaší zpětnou vazbu.
Avatar autora | 23.2.2018
+ první objednávka, spokojenost

Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za hodnocení našeho obchodu. Těší mě, že jste si nás vybrali a pevně věřím, že se dětem z Vaší ZŠ a MŠ budou hry líbit. Přeji Vám krásnou hru a prima den. Ondřej Vrabec ze STOA-Zahradní minigolf s.r.o.
PL Avatar autora Petra Leligdonová | 22.2.2018
+ Rychlé profesionální jednání
+ Vstřícnost a ochota ze strany obchodníka
+ Pěkný přehledný web

Byla jsem velice mile překvapena rychlým jednáním a vstřícností ze strany obchodníka, konkrétně pana Vrabce, který promptně reagoval na můj požadavek týkající se termínu doručení. Komunikace byla také velice příjemná. Dle mého názoru je citelné, že se jedná o rodinnou firmu. Moc děkuji a mohu vřele doporučit! ;-)
KU Avatar autora Kateřina Utíkalová | 21.2.2018
VV Avatar autora Vesela Veronika | 17.2.2018
Avatar autora | 30.1.2018
+ I když od výrobce chyběl 1 díl , ochotně a rychle mi byl dodán

Velký sortiment a ochota zaměstnanců , názorné ukázky.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za vaše hodnocení. Jsem rád, že vám díl dorazil obratem a vy si spokojeně můžete zahrát hru Shuffleboard. Děkuji a prima den. Ondřej ze STOA-Zahradní minigolf s.r.o.
Avatar autora | 3.1.2018
+ rychlé profesionální jednání
+ osobní domluva na podmínkách dodání

Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za vaše hodnocení. Jsem rád, že jsme si zavolali a vše domluvili dopředu - ono je to v některých případech potřeba, když třeba zákazník neví jakou vybrat hrací plochu, provedení apod. Mnoho hezkých chvil při hraní našich her. Zdraví. Ondřej ze STOA-Zahradní minigolf s.r.o.
Avatar autora | 2.1.2018
+ Výborná komunikace, přístup a jednání.
+ Příjemné vystupování.
+ Rychlost a ochota.

Děkuji a mohu jedině doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za vaše hodnocení. Baví nás vám dělat radost, takže pro nás kvalitní komunikace a přístu je základ. Přeji vám ať se vám hry líbí a pokud budete mít jakýkoli dotaz, jsme vám k dispozici denně od 8-22. Ondřej, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 31.12.2017
+ hezký a přehledný web
+ bleskové poradenství přes e-mail
+ rychlost dodání
+ dárky k nákupu, které nejsou nikde prezentovány, ale udělaly velikou radost

Nakupoval jsem během vánočního vrcholu sezony, ale zboží bylo i tak doručeno hned druhý den. Vše profesionálně zabalené, v zásilce jsme našli malé pozornosti navíc, které udělaly mým synům radost. Před objednávkou jsem se potřeboval o něčem ujistit a proto jsem napsal panu Vrabcovi e-mail a odpověď mi přišla do 10min. Vše ostatní jsem našel na webu, který je za mě velmi přehledný, hry jsou kvalitně popsány a videorecenze vše perfektně dokreslují - člověk si jasně představí, co od hry očekávat. V rámci výběru dárku jsem prošel snad všechny weby v ČR, které nabízí tento sortiment, ale web zahradnizabava.cz je jednoznačně nejlepší ze všech. Za mě mohu jen doporučit, hry na zahradu na léto budu nakupovat určitě na tomto e-shopu.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za vaši recenzi a za plný počet. Zakládáme si na tom, reagovat co nejdříve. Můžete využít buď email nebo třeba chat, který máme na našem e-shopu a kde jsme k zastižení téměř vždy. I během Vánoc jsme dělali maximum doručit vám zboží včas, v tom nám letos pomohlo i PPL, které všechny zásilky doručilo do Vánoc. Těší mě, že se vám líbili drobnosti, které k objednávkám přikládáme. Těšte se, chystáme další. Úspěšný rok 2018, Ondřej ze zahradnizabava.cz
Avatar autora | 29.12.2017
+ Nesmírně milý pan majitel, který mi poradil s výběrem a vyšel mi vstříc při osobním odběru

Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za pozitivní recenzi. Zakládáme si na tom, vyjít našim zákazníkům vstříc, pokud přijedete k nám do Zlonína, rádi se Vám přizpůsobíme a rádi Vám to u nás ukážeme. S naším Dvorem u Vrabčáků toho na příští rok chystáme opravdu hodně, máte se na co těšit. Ondra, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 27.12.2017
+ Rychlost
+ Široký výběr
+ Hry, které jinde nejsou
+ Vysoká kvalita zpracování

Pan majitel nám skvěle poradil s výběrem dárku jak pro naše děti tak pro důležitého kamaráda. Vyzvihuji jeho ochotu probrat výběr i ve večerních hodinách. Hry z eshopu jsou nejen skvěle zpracované - oceňuji výrobu v ČR!, ale i chytře vymyšlené a dodané v extrémně rychlém čase - před Vánoci rarita! Jsme rádi, že jsme eshop objevili, budeme se zcela jistě vracet opakovaně! DOPORUČUJI!!!
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za krásnou recenzi. Našim zákazníkům jsme k dispozici denně od 8-22. Rádi poradíme, protože vím, že někdy je třeba se na něco dozeptat. Jsem rád, že se vám také líbí hry, které kompletně vyrábíme v ČR. Děkuji a pěkný a úspěšný rok 2018. Ondra, STOA-Zahradní minigolf s.r.o.
Avatar autora | 26.12.2017
+ Rychlost a perfektni provedeni

Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za hodnocení. I v době Vánoc jsme se snažili být maximálně připravení, jsem rád, že se podařilo vám hru Shuffleboard doručit v hodně krátké době a hra tak mohla udělat radost pod stromečkem. Děkujeme a přejeme krásný rok 2018. Ondra, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 25.12.2017
+ výborné poradenství přes telefon
+ perfektní popisky na webu
+ vlastní foto her na webu
+ rychlost dodání i před Vánoci - balíček jsem měl hned druhý den doma

Za mě super, mohu jen doporučit. Pan Vrabec mi výborně poradil, i když jsem původně myslel, že koupím jinou hru, vysvětlil mi, že pro mé děti bude ideální nakonec hra jiná. Pod stromečkem byly děti ze hry nadšené, celý den jsme ji dnes hráli a super. Jsem maximálně spokojen se vším a mohu jen doporučit. Určitě budu nakupovat i další hry.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkuji moc za kladné hodnocení, které vždy potěší. Děkuji, že jste ocenil vše, co se na našem webu snažíme pro pohodlný nákup dělat - vlastní foto, popisky, maximální servis atd atd. Přeji vám krásné svátky a úspěšný rok 2018. Ondra, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 30.11.2017
Příjemné milé,rychlé a vstřícné jednání,snaha vyhovět zákazníkovi
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za vaše hodnocení. Naší maximální snahou bylo dodržet domluvený termín dodání, jsem rád, že se to podařilo a vy máte hru už doma. Zdraví, Ondřej Vrabec STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 18.9.2017
+ Velká flexibilita,
+ Velmi milá a osobní komunikace
+ Výborná kvalita zboží

Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme moc za vaše hodnocení. Snažíme se zákazníkovi vždy vyjít vstříc, proto pro nás nebyl problém vám hru předat kolem osmé hodiny večerní. Je to ale také o pozitivním přístupu zákazníka, pak to samozřejmě uděláme rádi kdykoli. Zdraví. Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 11.9.2017
Této firmě můžeme dát jedině jedničku s hvězdičkou. Přesto, že jsme na zboží velmi spěchali, dokázal nám pan Ing. Vrabec vyjít vstříc a zboží nám bylo doručeno v téměř nemožném termínu. Můžeme tuto firmu jen doporučit - perfektní přístup, bezvadné jednání, profesionalita. Děkujeme.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Děkujeme mockrát za vaše krásné hodnocení. Vždy se snažíme objednávky vyřídit, co nejdříve. A přesto, že jde někdy o zakázkovou výrobu, velké hry..., naší snahou je, abyste hry mohli hrát, co nejdříve :). Ondřej Vrabec, majitel STOA-Zahradní minigolf s.r.o.
Avatar autora | 25.7.2017
+ Velmi hezké a podrobné informace
+ Perfektní přístup

Výborně udělané přehledné informace, které nám pomohli k výběru. A hlavně víme, že kupujeme ověřené a bezpečné věci :-.)
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za hodnocení. Vlastní fotografie, vlastní videorecenze jednotlivých her, recenze her na blogu, detailní popisky - vše pro to, aby se vám u nás dobře nakupovalo. Prima den, Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf s.r.o.
Avatar autora | 17.7.2017
+ Stránky obchodu jsou krásně přehledné.
+ Oceňuji videa k jednotlivým hrám. Jsou opravdu fajn a dávájí skvělou možnost nabízené hry lépe poznat.
+ Velice příjemný pan majitel, skvělá komunikace a ochota.

Obchod mohu vřele doporučit. Příjemný pan majitel, spolehlivý a příjemný přístup k zákazníkovi. Skvělá nabídka a široký sortiment her. Výborná videa k hrám.
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkuji mockrát za vaše hodnocení. Videa, fotografie, recenze na blogu - snažíme se udělat maximum pro to, abyste si dobře vybrali vaší novou zahradní hru. Přeji vám spoustu krásných chvil u hraní her. A děkuji. Ondřej Vrabec, majitel STOA-Zahradní minigolf s.r.o.
Avatar autora | 20.6.2017
+ solidnost
- nevím o žádných

doporučuji,skvělý přístup a velmi dobré jednání
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za hodnocení. Jsem rád, že jste byl s nákupem u nás spokojen, to je pro nás ta nejlepší reklama. Budete-li mít jakýkoli dotaz, neváhejte se na nás kdykoli obrátit. Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf s.r.o.
Avatar autora | 16.6.2017
+ ?
- ?

?
Avatar autora (Administrátor) 20.1.2020
Děkujeme mockrát za vaše 100% hodnocení. Menší ztrátu vidím v přehlednosti obchodu. Na tom usilovně pracujeme stále, protože chceme aby se vám u nás dobře a pohodlně nakupovalo. Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf