E-shop je v provozu. Dodání objednávek kamkoli po ČR a SR... bez komplikací.

Hodnocení obchodu

5,0 230 hodnocení
5
227x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 29.12.2015
+ Výborný sortiment, který jinde nenajdete. Potvrdilo se mi, co jsem čekal, když jsem hry rozbalil - super kvalita, parádní zpracování, prostě skvělé a všem doporučuji.

Velmi hezké stránky, prvotřídní servis ze strany prodejce, kéž by takovýchto e-shopů bylo víc. Jinak se mi moc líbí videa, které e-shop začal k jednotlivým hrám natáčet. I díky němu jsem si hru nakonec objednal. Super
Avatar autora (Administrátor) 1.4.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že se Vám líbí videa her na našem Youtube kanále - https://www.youtube.com/user/zahradniminigolf. Pokud budete, jakkoli potřeba doplnit Vaší objednávku, neváhejte se na nás obrátit. STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 18.11.2015
+ Především kvalitu zboží vlastní výroby. Není to žádná plastová čína na jeden den.
- Nevím o žádných, komunikace byla velice profesionální.

Byl jsem opravdu velice spokojen, málokdy se narazí na tak kvalitní eshop. Proto i takto hodnotím, jsem opravdu velice spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 1.4.2020
Mockrát děkujeme za Vaše kladné hodnocení, pokud by s Vaší hrou - Kroket: http://eshop.zahradnizabava.cz/male-venkovni-hry/kroket-original/ bylo cokoli v nepořádku, neváhejte se na nás obrátit. Mějte se moc fajn. STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 29.9.2015
+ rychlé dodání, vstřícnost majitele, velká ochota a velmi příjemné jednání
- o žádných nevím

Vřele doporučuji tento obchod, rychlé, vstřícné jednání a jsou moc milí:)
Avatar autora (Administrátor) 1.4.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud byste cokoli potřebovala doplnit ohledně Vaší objednávky, neváhejte se na nás obrátit. Pěkný den, STOA-Zahradní minigolf - http://eshop.zahradnizabava.cz
Avatar autora | 20.7.2015
+ Výborná komunikace s obchodníkem a rychlost dodání.

Avatar autora (Administrátor) 1.4.2020
Dobrý den, mockrát děkujeme za Vaše hodnocení. Potřebujete-li cokoli s Vaší objednávkou, neváhejte se na nás obrátit. Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 15.6.2015
+ Ochota, vstřícnost, příjemné jednání.

Avatar autora (Administrátor) 1.4.2020
Dobrý den, mockrát děkujeme za Vaší objednávku Ruských kuželek (http://eshop.zahradnizabava.cz/ruske-kuzelky), hry Hookbruč, Kroužků a hry Tvoříme slova. Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 27.1.2015
+ Komunikace obchodu.
+ Hezký sortiment.

Spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 1.4.2020
Dobrý den Mio, děkujeme za Vaše hodnocení našeho eshopu. Jsme také velice rádi, že se Vám líbí náš sortiment. Hezký den přeje, Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 13.10.2014
+ Přímí kontakt se zákazníkem, vstřícné profesionální jednání

Avatar autora (Administrátor) 1.4.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaší objednávku hry Garden-rondo (http://eshop.zahradnizabava.cz/garden-rondo). Budete-li mít i nadále jakýkoli dotaz, neváhejte se na nás obrátit. Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 29.6.2014
+ kvalitní zboží

Avatar autora (Administrátor) 1.4.2020
Dobrý den, děkujeme mockrát za vaše hodnocení. Naší maximální snahou je vyrábět a dodávat pouze kvalitní věci, které vám vydrží. Proto je vyrábíme a dodáváme z kvalitního tvrdého dřeva a všechny výrobky nám projdou rukami. Děkuji. Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 29.6.2013
+ Rychlost
- Nejsou, prvni nakup

Rychla sluzba za prijatelnou cenu
Avatar autora | 24.5.2013
Super
Avatar autora | 19.12.2012
+ Osobní přístup, nadstandardní komunikace se zákazníkem
- nevím o žádných

doporučuji
Avatar autora | 7.12.2012
+ pohotová komunikace
- problém jsem měl s určením dopravy

jednoduché hledání na internetu Přehled sourtimentu ryclá odezva rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor) 1.4.2020
Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení. Problém s volbou dopravy jsme snad vyřešili změnou e-shopového řešení. Pevně věřím, že vybrat nyní pro vás správnou dopravu bude hračka. Děkuji a zdraví, Ondřej Vrabec, STOA-Zahradní minigolf
Avatar autora | 4.3.2012
S nákupem i dodaným zbožím jsme velmi spokojeni,zboží dorazilo v pořádku a v také v kvalitě, kterou jsme čekali. Fotografie zboží nabízené na těchto stránkách naprosto reálně odpovídá dodanému zboží :-) Určitě bychom tuto službu rádi využili znovu :-) Děkujeme a přejeme hodně spokojených klientů.